Με το «τρέξιμο» για την αναζήτηση δώρων να είναι σε εξέλιξη, το running-scenes.gr συγκέντρωσε 10 χριστουγεννιάτικες επιλογές δώρων για τον δρομέα. Μια λίστα με προσιτές, οικονομικά, επιλογές από gadget, αξεσουάρ και εξοπλισμό.

Δες τη νέα λίστα με προτάσεις δώρων: «Δώρα Χριστουγέννων για τον δρομέα«

1. Βιβλίο

10 Χριστουγεννιάτικες επιλογές δώρων για τον δρομέα/ Μαντήλι λαιμού

10 Χριστουγεννιάτικες επιλογές δώρων για τον δρομέα/ Βorn-To-Run

2. Spa, Μασάζ, hammam 

Ίσως το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο που μπορείτε να κάνετε, ειδικά αν ο δρομέας είναι επιβαρυμένος με πολλές προπονήσεις και πολλά χιλιόμετρα. Ένα χαλαρωτικό full body μασάζ, hammam ή spa δημιουργούν το ιδανικό πακέτο χαλάρωσης που θα βοηθήσουν το δρομέα να ξεκουραστεί και τους μύες του να χαλαρώσουν.

Spa 10 Χριστουγεννιάτικες επιλογές δώρων για τον δρομέα

Spa Hammam

3. Μαντήλι λαιμού (buff)
10 Χριστουγεννιάτικες επιλογές δώρων για τον δρομέα- Μαντήλι λαιμού

Μαντήλι λαιμού

Εξαιρετικό δρομικό gadget με πολλές και διαφορετικές εφαρμογές, που θα βοηθήσει σημαντικά στις προπονήσεις ειδικά τις ψυχρές μέρες του χειμώνα. Η πρόταση μας.  


Βρήκες το άρθρο «10 χριστουγεννιάτικες επιλογές δώρων για τον δρομέα «ενδιαφέρον;
Κάνε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνεις κάθε νέα δημοσίευση για το τρέξιμο, την άθληση και την διατροφή.4. Αντανακλαστικά φώτα

Οι δρομείς που τρέχουν το βράδυ σε περιοχές με περιορισμένο φωτισμό θα εκτιμήσουν ένα αξεσουάρ ασφάλειας. Η ποικιλία από αντανακλαστικά φώτα είναι μεγάλη και ξεκινά από τους κλασσικούς φακούς κεφαλής, μέχρι τις πιο διακριτικές εφαρμογές σε παπούτσια και ώμους.

10 Χριστουγεννιάτικες επιλογές δώρων για τον δρομέα/ Μαντήλι λαιμού

Αντανακλαστικά φώτα παπουτσιού

5. Fit tracker, fitness band

Μέσα από απλές και πιο σύνθετες λειτουργίες καταγραφής δραστηριοτήτων, τα fitness wearables μπορούν να εξελιχθούν σε ένα αγαπημένο gadget για κάθε δρομέα. Δείτε εδώ μια λίστα με τα καλύτερα fit trackers για το 2016.

10 Χριστουγεννιάτικες επιλογές δώρων για τον δρομέα / fit-bit-alta

Fit Band

6. Bluetooth ακουστικό (earphone)

Μια επιλογή δώρου για να συνοδεύσει κάθε προπόνηση που πραγματοποιείται σε κλειστό χώρο. Δείτε μια λίστα με τις καλύτερες επιλογές ακουστικών για το 2016.

10 Χριστουγεννιάτικες επιλογές δώρων για τον δρομέα Ακουστικά για δρομέα

Ακουστικά για δρομέα

7. Σκούφος & γάντια

Για τους χειμωνιάτικους μήνες, ένα ζευγάρι γάντια και ένας σκούφος αποτελούν εύχρηστες επιλογές για τον δρομέα. Επιλέξτε έντονα και αντανακλαστικά χρώματα, καθώς οι περισσότερες χειμωνιάτικες προπονήσεις πραγματοποιούνται τις νυχτερινές ώρες.

10 Χριστουγεννιάτικες επιλογές δώρων για τον δρομέα σκούφος

Σκούφος

8. Αξεσουάρ Ενυδάτωσης 

Με την ενυδάτωση να παραμένει βασικό στοιχείο των προπονήσεων μεγάλης διάρκειας (π.χ. long run), το χριστουγεννιάτικο δώρο μπορεί να είναι είτε ένα μπουκάλι χειρός, είτε μια ζώνη ενυδάτωσης. Μια εναλλακτική επιλογή είναι τα γιλέκα και τα backpacks ενυδάτωσης, που αγαπούν ιδιαίτερα οι δρομείς βουνού αλλά το κόστος τους είναι αρκετά υψηλό.

Μπουκάλι ενυδάτωσης δρομέα 10 Χριστουγεννιάτικες επιλογές δώρων για τον δρομέα

Μπουκάλι ενυδάτωσης δρομέα

9. Τσάντα μεταφοράς

Ίσως ένα από τα πιο εύχρηστα και παραμελημένα αξεσουάρ του δρομέα, για την μεταφορά αθλητικού εξοπλισμού όπως παπούτσια, ρουχισμός, νερό κλπ. Μπορείτε να επιλέξετε είτε τσάντες πλάτης, είτε τσάντες κατηγορία sac voyage που προσφέρουν μεγαλύτερη ευελιξία. Δείτε εδώ μια λίστα από επιλογές.

Τσάντα Μεταφοράς 10 Χριστουγεννιάτικες επιλογές δώρων για τον δρομέα

Τσάντα Μεταφοράς

10. Μαγνητάκια συγκράτησης αριθμού (bib number)

Ένα δώρο που θα κάνει την διαφορά. Πρόκειται για μικρούς μαγνήτες οι οποίες τοποθετούνται για τη συγκράτηση του αριθμού των δρομέων στους αγώνες και αντικαθιστούν τις παραμάνες, που σταδιακά καταστρέφουν τα ρούχα. Εναλλακτικά υπάρχουν ζώνες συγκράτησης του bib number (το χάρτινο νούμερο του αθλητή), ωστόσο απευθύνονται σε δρομείς μεγάλων αποστάσεων (ultra runners).

Μαγνητάκια συγκράτησης αριθμού 10 Χριστουγεννιάτικες επιλογές δώρων για τον δρομέα

Μαγνητάκια συγκράτησης αριθμού

#RunningScenes10 Χριστουγεννιάτικες επιλογές δώρων για τον δρομέα Κλικ για tweet

Πριν αναζητήσεις τα δώρα των γιορτών διάβασε και τη νέα λίστα με προτάσεις δώρων: «Δώρα Χριστουγέννων για τον δρομέα«


To παρόν άρθρο «10 Χριστουγεννιάτικες επιλογές δώρων για τον δρομέα» δεν αποτελεί αποτέλεσμα κάποιας προωθητικής ενέργειας. 

Featured image via