Καλώς ήρθες στο Running Scenes, ένα blog με θεματολογία τον αθλητισμό, το τρέξιμο και τη διατροφή.

Στο Running Scenes θα βρεις κείμενα για τον αθλητισμό, χρήσιμες συμβουλές για το τρέξιμο, πληροφορίες για αγώνες, καθώς και βιωματικά άρθρα από ταξίδια στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το Running Scenes γεννήθηκε μέσα από καθημερινές συζητήσεις με φίλους, έχοντας ως φιλοδοξία να συγκεντρώσει απλές και κατανοητές συμβουλές για το τρέξιμο, τον αθλητισμό, το fitness και τη διατροφή.

Καλλιμάρμαρο Στάδιο Μαραθώνιος της Αθήνας
Καλλιμάρμαρο Στάδιο -Μαραθώνιος της Αθήνας

Η θεματολογία του Running Scenes εκτός από τον αθλητισμό και το fitness περιλαμβάνει κείμενα για τη διατροφή, το καλό φαγητό και φυσικά υγιεινές και γευστικές συνταγές

Ποιος είμαι

Τρέξιμο Αθλητή Αργυράκης Γιώργος Υμηττός

Ονομάζομαι Γιώργος Αργυράκης και ασχολούμαι με τις νέες τεχνολογίες και το Marketing. Μπορείς να μάθεις περισσότερα για τα επαγγελματικά που ενδιαφέροντα στο προσωπικό μου site george-argyrakis.gr.

Είμαι ερασιτέχνης δρομέας από το 2012 με δεκάδες συμμετοχές σε αγώνες τρεξίματος (δρόμου ή ορεινού τρεξίματος) στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Με με αφορμή το κείμενο “Η τέχνη του εμπνέειν και εμπνέεσθαι” και δεκάδες όμορφες ιστορίες και συζητήσεις με φίλους, γεννήθηκε η ιδέα του Running Scenes. Ένα ψηφιακό μέσο έκφρασης και επικοινωνίας με θεματολογία τις ιστορίες και τα συναισθήματα που δημιουργεί ο αθλητισμός.

Με τα χρόνια το Running Scenes ωρίμασε και εξελίχθηκε θέτοντας ένα πρωταρχικό στόχο για τους αναγνώστες του:

Να απαντάει με απλό και κατανοητό τρόπο σε καθημερινά ερωτήματα που αφορούν το αθλητισμό, το τρέξιμο και το fitness.

Καλή ανάγνωση!

Τρέχουμε για τα ζώα Dogs Voice | Crowdfunding καμπάνια | Running Scenes
Μετατρέψαμε τα χιλιόμετρα σε βοήθεια για τα ζώα συγκεντρώνοντας 600 ευρώ που μετατράπηκαν ξηρά τροφή. Μάθε περισσότερα εδώ.

Υποστηριχτές

Υποστηριχτές στις συμμετοχές μου σε αγώνες τρεξίματος στην Ελλάδα και το εξωτερικό είναι το Φυσικοθεραπευτήριο Your-Physio στο Γέρακα και το ηλεκτρονικό φαρμακείο Dpharmacy.gr.

Φυσικοθεραπευτήριο Your-Physio στον Γέρακα
Φυσικοθεραπευτήριο Your-Physio στον Γέρακα

Βασική θεματολογία & κατηγορίες

Αργυράκης Γιώργος Αθλητισμός Fitness Ορεινό Τρέξιμο Στο Βουνό
Τρέχοντας στο Χειμερινό Ενιπέα στις πλαγιές του Ολύμπου

“It always seems impossible until it’s done.”

Nelson Mandela

Τελευταία άρθρα


Processing…
Ένα μικρό βήμα ακόμα 😉 Έλεγξε το email σου για να ολοκληρώσεις της εγγραφή σου 😉

Κάνοντας κλικ στην υποβολή, συμφωνείς να κοινοποιήσεις το email σου στο Running Scenes για να λαμβάνεις ενημερώσεις και άλλα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής που είναι διαθέσιμος σε όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα λάβεις.


Τρέξε με το Running Scenes στα Social Media:


“Nothing is more powerful than an idea whose time has come.” – Victor Hugo


“For me, running is both exercise and a metaphor. Running day after day, piling up the races, bit by bit I raise the bar, and by clearing each level I elevate myself. At least that’s why I’ve put in the effort day after day: to raise my own level. I’m no great runner, by any means. I’m at an ordinary – or perhaps more like mediocre – level. But that’s not the point. The point is whether or not I improved over yesterday. In long-distance running the only opponent you have to beat is yourself, the way you used to be” Haruki Murakami, What I Talk About When I Talk About Running