0
(0)

Τα σκαλάκια της Πάρνηθας αποτελούν ένα από τα πιο χαρακτηριστικά μονοπάτια της Πάρνηθας, ευρέως γνωστό στην κοινότητα των πεζοπόρων και το δρομέων ορεινού τρεξίματος. Τι είναι αυτό όμως που κάνει τη διαδρομή “σκαλάκια” να ξεχωρίζει; Γιατί πολλές φορές η αναφορά σε αυτήν συνοδεύεται από ένα επιφώνημα δυσκολίας; Πώς μπορείς να βρεις το μονοπάτι και γιατί να το προτιμήσεις για προπόνηση;

Στο παρόν άρθρο θα μάθεις όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις για τα πολυσύχναστα και απαιτητικά “σκαλάκια” της Πάρνηθας τα οποία θα σε οδηγήσουν στην κορυφή Μαυροβούνι όπου βρίσκεται το καζίνο της Πάρνηθας. 

Περιεχόμενα

Συμπλήρωσε τη φόρμα για να λάβεις στο inbox σου κάθε νέα δημοσίευση!

Για εγγραφή στα newsletters μέσω κινητών συσκευών συμπλήρωσε εδώ τη φόρμα εγγραφής.

Processing…
Ένα μικρό βήμα ακόμα 😉 Έλεγξε το email σου για να ολοκληρώσεις της εγγραφή σου 😉

Κάνοντας κλικ στην υποβολή, συμφωνείς να κοινοποιήσεις το email σου στο Running Scenes για να λαμβάνεις ενημερώσεις και άλλα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής που είναι διαθέσιμος σε όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα λάβεις.


Λίγο πιο πάνω από το πάρκινγκ του τελεφερίκ βρίσκεται ο Χαρακτηριστικός χωμάτινος δρόμος που οδηγεί στο μονοπάτι και τα “σκαλάκια”