Μπορούμε να είμαστε μαζί τώρα με υπομονή;

Ένα Αμερικάνος καλλιτέχνης και influencer ετοιμάζει ένα video για τον Κορωναίος. Μέχρι εδώ καμία πρωτοτυπία, ωστόσο βλέποντας το βίντεο εύκολα παρατηρείς το διαφορετικό μήνυμα που θέλει να περάσει ο δημιουργός του. 

Ένα μήνυμα διαφορετικό ή αν θες λιγότερα προβεβλημένο στις διαφορετικές μέρες που ζούμε.

Ένα μήνυμα που (ίσως) θα σου αλλάξει την ψυχολογία.

Ένα μήνυμα που προβάλει την διαφορετική πτυχή των γεγονότων και εστιάζει κυρίως στο συναίσθημα. Άλλωστε αυτή η παγκόσμια περιπέτεια αναμφισβήτητα προκαλεί στον καθένα αναρίθμητα συναισθήματα. 

Μέσα από το συναίσθημα ο Prince Ea, παροτρύνει και παρακινεί να βγάλεις τα θετικά συναίσθήματα και τις σκέψεις. Να πράξεις διαφορετικά και να μην αφήσεις τον φόβο να σε νικήσει. 

Ας προσπαθήσουμε. Όλοι μαζί. 


Δες στο παρακάτω κείμενο μερικές από τις σκέψεις και συναισθήματα του Running Scenes με αφορμή των Κορονοϊό 2019-nCoV.


Κάνε εγγραφή στο newsletter του Running Scenes για να λαμβάνεις κάθε νέα fitness δημοσίευση για το τρέξιμο, την άθληση και τη διατροφή.

Κάνε εγγραφή στο newsletter του Running Scenes για να λαμβάνεις κάθε νέα fitness δημοσίευση για το τρέξιμο, την άθληση και τη διατροφή.

Processing…
Success! You're on the list.

Κάνοντας κλικ στην υποβολή, συμφωνείς να μοιραστείς τη διεύθυνση email σου με το Running-Scenes για να λαμβάνεις ενημερώσεις για νέες δημοσιεύσεις και χρήσιμα άρθρα. Για να εξαιρεθείς από τη λίστα παραληπτών, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα λάβεις. Καλή ανάγνωση!

Διάβασε σχετικά: |  Σκαλάκια: Βελτιώστε τεχνική και ταχύτητα στο τρέξιμο(video)