Μπορούμε να είμαστε μαζί τώρα με υπομονή;

Ένα Αμερικάνος καλλιτέχνης και influencer ετοιμάζει ένα video για τον Κορωναίος. Μέχρι εδώ καμία πρωτοτυπία, ωστόσο βλέποντας το βίντεο εύκολα παρατηρείς το διαφορετικό μήνυμα που θέλει να περάσει ο δημιουργός του. 

Ένα μήνυμα διαφορετικό ή αν θες λιγότερα προβεβλημένο στις διαφορετικές μέρες που ζούμε.

Ένα μήνυμα που (ίσως) θα σου αλλάξει την ψυχολογία.

Ένα μήνυμα που προβάλει την διαφορετική πτυχή των γεγονότων και εστιάζει κυρίως στο συναίσθημα. Άλλωστε αυτή η παγκόσμια περιπέτεια αναμφισβήτητα προκαλεί στον καθένα αναρίθμητα συναισθήματα. 

Μέσα από το συναίσθημα ο Prince Ea, παροτρύνει και παρακινεί να βγάλεις τα θετικά συναίσθήματα και τις σκέψεις. Να πράξεις διαφορετικά και να μην αφήσεις τον φόβο να σε νικήσει. 

Ας προσπαθήσουμε. Όλοι μαζί. 


Δες στο παρακάτω κείμενο μερικές από τις σκέψεις και συναισθήματα του Running Scenes με αφορμή των Κορονοϊό 2019-nCoV.


Συμπλήρωσε τη φόρμα για να λάβεις στο inbox σου συμβουλές για το τρέξιμο, τον αθλητισμό μαζί με προτάσεις για εκδρομές και πεζοπορίες στη φύση.

Για εγγραφή στα newsletters μέσω κινητών συσκευών συμπλήρωσε εδώ τη φόρμα εγγραφής.

Processing…
Ένα μικρό βήμα ακόμα 😉 Έλεγξε το email σου για να ολοκληρώσεις της εγγραφή σου 😉

Κάνοντας κλικ στην υποβολή, συμφωνείς να κοινοποιήσεις τη διεύθυνση email σου με Running Scenes για να λαμβάνεις ενημερώσεις και άλλα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής σε αυτά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να εξαιρεθείτε ανά πάσα στιγμή.

Διάβασε σχετικά: |  Keep Looking Up: Η νύχτα σε ένα βίντεο αριστούργημα