0
(0)

Είναι ευκαιρία να γνωρίσεις και πάλι τον εαυτό σου. Να τον θυμηθείς μαζί με όλα όσα έχεις ανακαλύψει από αυτόν. Να επαναπροσδιορισείς και να επαναπροσδιορίστεις.

Είναι ευκαιρία να βιώσεις συναισθήματα που δεν είχες φανταστεί. Θετικά και αρνητικά, μικρή σημασία έχει. Αρκεί να τα βιώσεις.

Είναι ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με τις φοβίες, τις ανασφάλειες ίσως και τη μοναξιά. Φοβήθηκες, τρόμαξες, αγχώθηκες και έκλαψες. Μπορεί όμως να χαμογελασες και να χάρηκες. Αγκάλιασε όλα τα συναισθήματα μαζί με τις πιο τρελές ή λογικές σκέψεις σου.


Είναι ευκαιρία να κάνεις πράγματα που σε δυσκόλευαν, πράγματα και ασχολίες που μοιάζανε ξένα μέχρι χθες. Άνοιξες ένα βιβλίο, μαγείρεψες, μίλησες με φίλους που είχες χρόνια να ακούσεις, περπάτησες στη γειτονιά σου για πρώτη φορά.

Μήπως να το ξανακάνεις;


Είναι ευκαιρία να κατανοήσεις την αξία της φύσης και της άθλησης. Να εξερευνήσεις το περιβάλλον και τα συναισθήματα που σου προκαλεί.

Ζωή δεν είναι μόνο η δουλειά. Ζωή υπάρχει και στα δύσκολα.


Είναι ευκαιρία να συνειδητοποιήσεις πόσο κοντά είμασταν αλλά νιώθαμε τόσο ξένοι. Να καταλάβεις ότι όσο και να ζεις με ανθρώπους ίσως δεν τους ξέρεις τόσο καλά.

«Βρες χρόνο να γελάς -αυτό είναι η μουσική της ψυχής.».

Γιάννης Ρίτσος

Είναι ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με τους άλλους. Να σηκώνεις το τηλέφωνο πιο συχνά και να λες μια μεγάλη καλημέρα. Να προσφέρεις ένα λουλούδι, να διαβάζεις ένα στίχο και να σιγοτραγουδάς μια μελωδία.

Είναι ευκαιρία να μάθεις να χορεύεις. Όχι μόνο στις χαρές αλλά και στα δύσκολα.

Μόνο τότε κάθε αρνητική συγκυρία θα κρύβει μικρές ευκαιρίες.

Είναι πολλές οι ευκαιρίες. Μην τις αφήσεις να φύγουν 😉


Το κείμενο αποτελεί συνέχεια της δημοσίευσης “Πόσο μικρός είσαι ρε” και συντάχθηκε τις πρώτες μέρες (Μάιος 2020) μετά τη σταδιακή άρση της καραντίνας που έλαβε χώρα στην Ελλάδα λόγω της πανδημίας του COV-19.


Για εγγραφή στα newsletters μέσω κινητών συσκευών συμπλήρωσε εδώ τη φόρμα εγγραφής.

Processing…
Ένα μικρό βήμα ακόμα 😉 Έλεγξε το email σου για να ολοκληρώσεις της εγγραφή σου 😉

Κάνοντας κλικ στην υποβολή, συμφωνείς να κοινοποιήσεις το email σου στο Running Scenes για να λαμβάνεις ενημερώσεις και άλλα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής που είναι διαθέσιμος σε όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα λάβεις.Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: [1]

Βρήκες το άρθρο ενδιαφέρον; 😉

Κάνε κλικ σε ένα αστέρι για να το βαθμολογήσεις!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Καταμέτρηση ψήφων: 0

Θες να γίνεις ο πρώτος που θα βαθμολογήσει αυτήν την ανάρτηση; 😉