0
(0)

Μήπως αναζητάς μια φουσκωτή σανίδα SUP για όμορφες θαλάσσιες βόλτες; To SUP (Stand Up Paddle) ή όρθια κωπηλατοδρομία στα ελληνικά, αποτελεί ένα σχετικά νέο είδος άθλησης και αναψυχής το οποίο σταδιακά αποκτά φανατικό κοινό. Στο παρόν άρθρο το Running Scenes παρουσιάζει σε unboxing, τη πρόταση της RRD την φουσκωτή σανίδα SUP RRD Airrace V2 2016 (10,6′).


Περιεχόμενα:


Τι περιλαμβάνει SUP RRD Airrace V2

Το αρχικό πακέτο συνοδεύεται από την τσάντα μεταφοράς, τρόμπα μονής ενέργειας, το fin και το safety kid, ενώ το κουπί και το leash θα πρέπει να υπολογιστούν ως επιπλέον accessories στον εξοπλισμό. Η ποιότητα της τσάντας μεταφοράς είναι καλή, ενώ ξεχωρίζει ο σκληρός πάτος και τα ροδάκια τα οποία διευκολύνουν στη μετακίνηση.

Αρχικά, η τρόμπα μονής ενέργειας φάνηκε να μην αποτελεί τη καλύτερη λύση, ωστόσο το φούσκωμα της σανίδας των 240 λίτρων (10’6”) έγινε αρκετά γρήγορα και εύκολα φτάνοντας τη προτεινόμενη πίεση των 14 PSI. Συγκριτικά με τη σανίδα, η ποιότητα κατασκευής της υστερεί αν και η αποτελεσματικότητά της είναι ουσιαστική.

SUP RRD Airrace Φουσκωτή σανίδα
Φουσκωτή Σανίδα SUP RRD

Πρώτη εντύπωση για το φουσκωτό SUP της RRD

Από την πρώτη στιγμή θετική εντύπωση προκαλεί η εξαιρετική κατασκευή της φουσκωτής σανίδας στην οποία εφαρμόζεται η τεχνολογία Sandwich Dyneema Belt, που ενισχύει το περίγραμμα και τον πυρήνα, προσφέροντας ιδανική ακαμψία για ένα φουσκωτό SUP. Η στενή μύτη, ο ευθυγραμμισμένος σχεδιασμός και το πάχος προφίλ των 6″, προσφέρουν ταχύτητα αλλά και ομορφιά, η οποία ενισχύεται ακόμα περισσότερο από το κόκκινο χρώμα και τις μαύρες γραμμές.

Η επιφάνεια του deck της σανίδας, η οποία βοηθάει τον αναβάτη να μην γλιστράει, θα μπορούσε να είναι ποιοτικά αναβαθμισμένη, ωστόσο στη πλεύση ο αναβάτης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα.

Φουσκωτή σανίδα sup rrd
Φουσκωτή σανίδα sup rrd airrace

Μας άρεσε

 • Η ποιότητα κατασκευής της σανίδας
 • Ο χρωματισμός και οι γραμμές που δίνουν έναν επιθετικό χαρακτήρα
 • Το βάρος και η ευκολία μεταφοράς

Βελτιώσεις

 • Το πακέτο θα μπορούσε να συνοδεύεται από τρόμπα διπλής ενέργειας και από κουπί
 • Η επιφάνεια του deck της σανίδας (αντιολίσθηση)

Συμπέρασμα

 • Το φουσκωτό SUP RRD Airrace Sup V2 2016 (10’6”) μοιάζει με ιδανική λύση για κάποιον που αναζητά γρήγορες θαλάσσιες βόλτες. Η τεχνολογία Sandwich Dyneema Belt, που ενισχύει τον πυρήνα του SUP, εφαρμόζεται κατά μήκος της σανίδας προσφέρει την επιθυμητή ακαμψία προσφέροντας σημαντική σταθερότητα.
 • Ουσιαστικά πρόκειται για μια πρακτική – λόγω φορητότητας – και ποιοτική φουσκωτή σανίδα η οποία ωστόσο δεν απευθύνεται σε αρχάριους.
 • Αν αγαπάς τις γρήγορες βόλτες η σανίδα θα σε ικανοποιήσει καθώς σε περιπτώσεις χωρίς κυματισμό είναι από τις πιο γρήγορες στην κατηγορία της.
Φουσκωτό Sup RRD Μύτη
Η επιθετική πλώρη της σανίδας
Σανίδα Φουσκωτό Sup RRD Airrace
Σανίδα και κουπί της RRD

Βρήκες το άρθρο ενδιαφέρον;
Κάνε εγγραφή στο newsletter για να λαμβάνεις κάθε νέα δημοσίευση για το τρέξιμο, την άθληση και τη διατροφή.Φωτογραφίες για φουσκωτή σανίδα SUP


Δείτε εδώ τη τελευταία πρόταση της RRD (Roberto Ricci Designs), τα φουσκωτά SUP Airrace V4


Φουσκωτό sup rrd: Χαρακτηριστικά

 • Κατηγορία: Race
 • Μήκος: 10’6” (320 cm)
 • Χωρητικότητα: Λίτρα: 240 Lts
 • Μέγεθος (cm): 320 x 68 x 15 – (inch): 10’6” x 27” x 6”
 • Τύπος Fin: 1 single Fin

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας via

Βρήκες το άρθρο ενδιαφέρον; 😉

Κάνε κλικ σε ένα αστέρι για να το βαθμολογήσεις!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Καταμέτρηση ψήφων: 0

Θες να γίνεις ο πρώτος που θα βαθμολογήσει αυτήν την ανάρτηση; 😉