0
(0)

Μερικοί λόγοι για να τρέξεις στον Μαραθώνιο του Ναυπλίου, έναν μαραθώνιο που κάθε χρονιά κεντρίζει τα βλέμματα του δρομικού κινήματος.

Γνώρισε το Ναύπλιο και την Αργολίδα

Σε κοντινή απόσταση από την Αθήνα, το Ναύπλιο αποτελεί εξαιρετική επιλογή για ένα αθλητικό Σαββατοκύριακο. Με την πρωτεύουσα της Αργολίδας να συμπεριλαμβάνεται στους δημοφιλέστερους προορισμούς της Ελλάδος, κάθε ερασιτέχνης αθλητής έχει την ευκαιρία να τρέξει στους γραφικούς δρόμους του Ναυπλίου και να γνωρίσει από κοντά την πλούσια ιστορία της πόλης. Αν το πρόγραμμα το επιτρέπει, σε κοντινή απόσταση υπάρχουν εναλλακτικές επιλογές για τον επισκέπτη όπως η Επίδαυρος, οι Μυκήνες, το Πόρτο Χέλι, η Ερμιόνη και το Τολό.

Μαραθώνιος λίγο πριν την Άνοιξη

Ο μήνας Μάρτιος ενδείκνυται για συμμετοχή στο Μαραθώνιο του Ναυπλίου, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο τη χειμερινή αθλητική περίοδο. Με την θερμοκρασία να παραμένει σε χαμηλά επίπεδα, το τρέξιμο γίνεται ευχάριστο και απολαυστικό για το τελευταίο “long run” πριν τον ερχομό της άνοιξης.

Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Ναύπλιο

Η συμμετοχή στους 3 κορυφαίους ελληνικούς αγώνες μαραθώνιου δρόμου αποτελεί ξεχωριστό κίνητρο για κάθε δρομέα. Το Ναύπλιο μπορεί είτε να “ανοίξει” είτε να ολοκληρώσει αυτόν τον άτυπο και άκρο ελκυστικό κύκλο δρομικών αγώνων.

Η πρωτεύουσα των φυσικών χυμών

Εκτός από πλούσια ιστορία το Ναύπλιο και οι γειτονικές περιοχές της Αργολίδας, χαρακτηρίζονται από το εύκρατο κλίμα στο οποίο ευδοκιμούν εσπεριδοειδή εξαιρετικής ποιότητας και γεύσης. Η οικογένεια Χριστοδούλου, εδώ και περίπου 70 χρόνια, έχει αναπτύξει σύγχρονους τρόπους παραγωγής και τυποποίησης χυμών από την περιοχή, μετατρέποντας την Αργολίδα στην πρωτεύουσα των ελληνικών φυσικών χυμών.

Όπως σε κάθε μικρό ή μεγάλο τρέξιμο, απόλαυσε τη διαδρομή και το κάθε χιλιόμετρο του 4ου Μαραθώνιου Ναυπλίου. Οι χυμοί της οικογένειας Χριστοδούλου θα είναι στην γραμμή τερματισμού για να σε ξεδιψάσουν και να σε επιβραβεύσουν.


Συμπλήρωσε τη φόρμα για να λάβεις στο inbox σου κάθε νέα δημοσίευση!

Για εγγραφή στα newsletters μέσω κινητών συσκευών συμπλήρωσε εδώ τη φόρμα εγγραφής.

Processing…
Ένα μικρό βήμα ακόμα 😉 Έλεγξε το email σου για να ολοκληρώσεις της εγγραφή σου 😉

Κάνοντας κλικ στην υποβολή, συμφωνείς να κοινοποιήσεις το email σου στο Running Scenes για να λαμβάνεις ενημερώσεις και άλλα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής που είναι διαθέσιμος σε όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα λάβεις.


Image via

Βρήκες το άρθρο ενδιαφέρον; 😉

Κάνε κλικ σε ένα αστέρι για να το βαθμολογήσεις!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Καταμέτρηση ψήφων: 0

Θες να γίνεις ο πρώτος που θα βαθμολογήσει αυτήν την ανάρτηση; 😉